PIERRE ROBERT

KAMPANJE

I oktober deltok jeg på Kreativ Cup arrangert av UT:Studentbyrå. Cupen er et 72 timers stunt som går fra fredag ettermiddag til søndag hvor man skal utvikle kampanjer og gode ideer for en kunde. Denne gangen var det Pierre Robert som ønsket forslag til hvordan de kunne øke trafikken til nettbutikken sin. Gruppene ble satt sammen på tvers av fagfelt og jobbet intenst for å finne den beste løsningen. Vår løsning på problemet var å bruke sosiale medier for å engasjere forbrukeren og øke kjennskapen til Pierre Robert digitalt. På den måten kan man enklere linke alle de digitale kanalene sammen, og med det øke antall klikk til nettbutikken.

IdéWorkshop/Kampanje

2015

Vi utviklet kampanjen "tett på", som spiller på opplevelsen folk flest har av Pierre Robert - at det er klær du har tett på kroppen. Kampanjen utspilles i sosiale medier gjennom en hashtagg som skal promotere kampanjen på Instagram. Brukere av Pierre Robert oppmuntres til å legge ut sine bilder med #tettpå - og i hver kampanjeperiode deles det ut flotte premier. Kampanjen har sine styrker ved at den inkluderer utallige tolkninger av hva som er tett på for den enkelte, og den kan dermed brukes over et helt kalenderår. Den åpner også for at Pierre Robert blir bedre kjent

med sin kundegruppe.

Utseende på Facebookprofil og Instagramkonto ved initiering og underveis i kampanjeperioden. Ved å endre på hva som er periodens #tettpå tema kan du kjøre kampanjen over et helt år.

 Copyright © Julie Eléni 2015